SERVICES


Diagnosticare auto  Equus 3110 Innova  scanner de coduri cu date Freeze Frame pentru vehicule OBDII

     Dacă maşina dvs. are într-adevăr o problemă şi, dacă da, cum ar putea fi rezolva ta? Datorită unui scaner Auto sau Auto Devices cititor de cod!
 Un cititor de cod auto este, în esenţă un instrument de auto diagnosticare care se poate conecta la un port special pe procesorul masinii dumneavoastra, pentru a afla care este motivul din spatele ca lumini de avertizare pe tabloul de bord!
   Ca instrument de scanare automată  se va citi codurile aşa-numitele Check Engine stocate în memoria procesorului masini dvs să vă informeze dacă există ceva în neregulă! Există multe cititore de cod pentru masini , astfel încât găsirea  unui cititor pentru tine, poate fi destul de complicat! 

  Ce este exact  un scanner auto? Ştiaţi că instrumentele de diagnosticare auto sunt, practic, calculatoare mici, care se ocupa de un program la fel ca toate celelalte calculatoare? Mulţi oameni cred că sunt dispozitive de foarte inalta inteligenta. Cu toate acestea, adevărul este că programul din interiorul instrumentului de diagnostic este de reală inteligentă si complexitate! În cazul în care sunteţi pe cale să cumparati un instrument de scaner pentr-u maşină, asiguraţi-vă că  cititoru de cod are o opţiune de upgrade disponibilitatea de a urma, progresul tehnologic rapid si fără înlocuitoriExistă o varietate de instrumente de scanare pentru autoturisme, cu diferite caracteristici îmbunătăţite şi software Pro-Link  au astfel de caracteristici vitale cum ar fi monitorizarea motor diesel, de date programabile şi simplificate pe baza de date. Aceste pachete software, destul de uşor de înţeles, de diagnostic de pe mai multe tipuri de motoare de maşini! Astfel, sistemul de control este foarte modernizat şi  făcut pentru a urmări progresul tehnologic! Deci, aceste scanere auto sunt capabilie de a detecta orice eveniment şi să vă dea raport detaliat. Nu este prea greu de inteles, deoarece acestea sunt destul de uşor de utilizat.
  O întrebare prima utilizare şi mai frecventa este atunci când sa stii  a actualiza software-ul Pro-Link. Raspunsul la aceasta nu este absolut.  Intr-adevăr o depindere de circumstanţe, deoarece proprietarii de personali trebuie să ia în considerare variabilele de mai multe situati, de exemplu. De obicei, un proprietar de masina  nu are nevoie a actualiza software-ul asa de frecvent ca un profesionist. 


Manual de utilizare pentru Tech2 

 Renault Clip Version 117 FULL [2012\2] Anul / Data: 2012               descarca aici 
Versiune: 117
Limbapoliglot
MedicinăPrezent
Descriere: Programul de dealeri auto de diagnosticare RenaultDaciaSamsung
Extras. Info: Funcţionează cu adaptor de diagnostic Renault CAN Clipşi NissanConsult.
Manualul de instalare:
A. Dacă aveţi o versiune mai veche (nu aveţi nevoie de instrucţiuni), executaţiinstalarea şi actualizarea programului
DoiReporniţi computerul
TreiPentru prima instalareexecutaţi Crack! Reanult CAN-Clip.reg se aplicămodificările
4. Când instalarea atunci când solicită ţării de a alege Rusia (în funcţie de limbaintrfeysasau în alte ţări
CinciInstalatreporniţi computerul
6. După ce introduceţi calea C :/ CLIP_X91/Lib/Application/and copia fişierul de înlocuire dintr-un dosar RSRWin.exe ... / Renault CLIP nou plasture/
7. Start RSRWin.exe
OptÎn fereastra care aparefaceţi clic pe: Înscrieţi-vă - nu - introduceţi codul de333DEF-111DEF-111DEF-222DEF-221DEF-000DEF - utilizare - înregistrată în2020-anul
9. Reîncărcaşi de a folosi
psîn cazul în care eroarea va începe în arhiva este de a înlocui utilizatorul aredouă fişiere.
Tratamentul krakozyabrami diagnostic:
Deschideţi Regestry Registry Editor şi pentru a găsi în ea ramura următorul text:
HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / nls /codePage /
În ea găsim liniile 1250 şi 1252faceţi clic pe elfaceţi clic dreapta şi de a modifica valoarea de c_1251.nls.
După aceeareporniţi computerul pentru noile valori să aibă efectşi totul va fiOK.

Tester motorase pas cu pas

 

Scopul acestui aparat este testarea tuturor tipurilor de motorase pas cu pas. Este special proiectat si testat pentru motorasele utilizate in automobile, dar poate fi de asemenea utilizat si pentru alte motorase pas cu pas, pentru care curentul ce trece prin fiecare bobina nu depaseste 0.75A. Cu acesta puteti testa rapid si usor motorase de control relanti (IAC) si de control sisteme lambda pentru motoarele pe benizina. Acest echipament inteligent este controlat cu ajutorul unui microcontroler, ceea ce permite utilizatorului sa utilizeze 3 nivele de curent prin bobinajul motorului. De aceea, posibilitatea de a defecta motorasul cand se face testul este complet exclusa.
 
Aplicatii tipice
 
• Verificare conditii de functionare ale motorasului ce controleaza relanti (IAC).
• Curatare si lubrifiere ale mecanismului motoraselor pas cu pas.
• Asamblare si dezasamblare mecanism pistonas.
• Control manual al relanti-ului.
·         Testarea motor pas cu pas cu sistem de control lambda, in modelele mai vechi de motorizari pe benizina.
 
Caracteristici

• Alimentare: 12V
• Curent maxim prin motoras: 1.5А (750mA prin fiecare bobina)
• Curent maxim ajustabil: 250mA; 500mA ; 750mA
• Mediul de utilizare: 0°C to +50°C, at <70 r.h.="" span="">
• Protectie la inversarea polaritatii
• Protectie la scurt circuit
• Protectie supraincalzire
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Niciun comentariu: