Cum schimb siguranta termica aeroterma



O problema care apare des, nu merge ventilatorul aerotermei decat pe treapta 4 (maxim), ceea ce e foarte enervant - nu mai poti asculta muzica la volum mic, nu te mai intelegi om cu persoana in masina, de multe ori e prea mult sa sufle aer asa vitejeste. 


Care e defectul ? S-a ars o siguranta termica, aflata pe blocul de rezistente al ventilatorului aerotermei, prin care circula curentul necesar actionarii acestui ventilator, pe treptele 1-2-3. (Treapta 4 e "pe direct", cum s-ar spune).

Aici vedeti blocul  de rezistente, cu siguranta termica arsa  nu se poate lipi cu fludor si pistol de lipit (ciocan, sau ce mai aveti), ca siguranta ... e termica, ceea ce inseamna ca daca trece de pragul de X grade, s-a terminat. In consecinta,  doi papucei de alama (cum se folosesc la diverse conexiuni prin masina si nu numai) de capetele sigurantei arse, de pe  siguranta noua:


Post a Comment

1 Comments

DISTRIBUITOR PIESE AUTO
Preturi mai mici cu 60% .Mai multe 300 000 Referinte. O linie telefonica directa la dispozitia dvs. Satisfactie garantata ! Intra pe

http://www.pieseautoaftermarket.ro
Distributie piese auto.
Distributie piese camioane.
Distributie lubrifianti, anvelope , accesorii .
In prezent detinem un centru logistic care faciliteaza distributia reperelor auto in toata tara, in termen de 24 de ore de la validarea comenzii

dumneavoastra.
Comercializam piese auto si piese camioane din :
Peste 250 de branduri .
Piese auto pentru 55 de marci comercializate in Romania .
Piese auto din 155 de categorii.
Accesorii auto din peste 50 de categorii.
Putem deservi peste 320 de orase din Romania
http://www.facebook.com/pages/Pieseautoaftermarketro/356122894487108
piese auto, magazin piese auto, anvelope, piese auto online, oferta piese auto, magazin online piese auto