O cameră foto „de aruncat”, face poze la 360 grade




Cu forma unei mingi confecţionate din spumă poliuretanică şi echipată cu nu mai puţin de 36 camere foto individuale, organizate într-o configuraţie care permite acoperirea unui câmp vizual de 360°, Throwable Panoramic Ball Camera pare alegerea perfectă pentru amatorii de fotografii panoramice.

Dispozitivul nu necesită instalarea de trepiede sau alte accesorii ajutătoare, iar pentru a-l activa trebuie doar să îl propulsăm la o înălţime suficient de mare pentru obţinerea unui câmp vizual neobstrucţionat.

În afară de carcasa cu un design foarte ingenios, dispozitivul are în componenţă numai componente preluate din telefoane mobile. Cele 36 camere foto sunt prevăzute cu senzori de 2 MP puţin costisitori, ataşaţi unor obiective cu lentile fixe.



Procesul de captură este activat cu ajutorul unui accelerometru, atunci când dispozitivul a atins înălţimea maximă şi se află într-o stare de repaus relativ.

Calitatea pozelor obţinute este destul de bună în prezenţa luminii solare, dar performanţele scad drastic odată cu apropierea serii.

Cu puţin noroc, Throwable Panoramic Ball Camera ar putea renaşte într-un produs comercial cu performanţe mai bune, oferit sperăm sub un nume mult mai inspirat decât acesta. Sursa: Mashable

Post a Comment

0 Comments