Asigurari Online RCA.




   Indiferent de producţie anul de fabricatie sa-u culoare, o maşină trebuie sa fie asigurata. În caz contrar ne amendează poliţia ! Pentru cei cu un program foarte încărcat persoane fizice sau juridice sa-u de ce nu pentru leneşi acum exista site-ul  www.1-rca.ro unde ai posibilitatea obtineri unei asigurai auto prin internet. 


Despre ce  este vorba:   

  • RCA.ro nu e societate de asigurari – este un site de comparatie a tarifelor RCA prin care se pot cumpara asigurari RCA pentru masini de la toate societatile de asigurari
  • Se pot face livrari online oriunde in tara
pentr-u mai multe detali   http://www.1-rca.ro/


Internetul ne uşurează la maxim viata iar in acest sens este si acest site  RCA Ieftin Cel mai cunoscut pentru asgurari online din România acum puteţi obţine o asigurare RCA chiar de acasa din fata calculatorului.  Avantaje: 



Livrare gratuită
Pentru Bucuresti, 1-RCA face cinste cu transportul, indiferent de valoarea politei. In tara, livrarea este gratuita pentru politele cu valoare mai mare de 150 lei (in cazul in care localitatea este in zona de livrare a firmei de curierat FAN COURIER) 


 Care este procedura de a comanda online o asigurare auto? Si cat de siguri putem fi ca aceasta este valabilă?



Pe pagina site-ului  http://www.1-rca.ro Se afla un calculator RCA care oferă posibilitatea de a clcula pretul pentru asgurarile obligatori, unde poti sa iti alegi categoria corectă. Următorul pas este alegere anumitor criterii ce stau la baza formării preţului. 


Pasul 1 – Introduci informatiile necesare in calculatorul RCA, astepti cateva momente pentru ca programul sa contacteaze serverele asiguratorilor, dupa care iti alegi cel mai bun pret si apesi “Comanda”

Pasul 2 – Alege cum vrei sa fii contactat. Poti alege sa te sunam noi sau sa introduci singur detaliile si sa plasezi comanda.

Pasul 3 – Indiferent de optiunea aleasa completeaza campurile aparute si apasa “Comanda”

Pasul 4 – Stabilesti detaliile livrarii(oriunde,oricand) impreuna cu unul dintre colegii de la call-center-ul 1-Rca.
Pasul 5 – Vine polita la tine prin partenerul nostru FAN COURIER. In Bucuresti exista si varianta de a ridica polita direct din agentiile noastre.

 Daedalus

Post a Comment

4 Comments

Mi se pare geniala reclama postata pe acel pom . Daca as fi si eu locul 1 in google as aborda acel tip de reclama .
donimihai said…
Da si mie imi place reclama si e destul de inspirata.
Unknown said…
Un site la fel de bun in care iti calculeaza cel mai ieftin RCA cu asiguratori foarte buni(ex.Generali) este https://www.musai-rca.ro/,unde poti gasi asigurari RCA cu acoperire nationala.
Unknown said…
Asigurare de top, complexă şi flexibilă pentru toate tipurile de autovehicule o gasesti pe musai-rca.ro